Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faversham Linets Guiseley Collieries
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Livramento is nu in balbezit. Livramento passt de bal zonder na te denken. Daar is Frost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frost haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Guiseley Collieries 0:1

14e minuut.
Daar is Rason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rason passt de bal met de wreef. Frost bereikt de bal nog maar net als eerste. Livramento is nu in balbezit. Livramento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Guiseley Collieries 0:2

22e minuut.
Murtagh geeft een hoge lob. Rae kopt de bal weg. Murtagh heeft problemen om de bal te vangen. Livramento bereikt de bal nog maar net als eerste. Livramento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Guiseley Collieries 0:3

28e minuut.
Klungelig pakt Frost de bal. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale geeft een hoge lob. Rason rent richting de bal. Rason haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Yeboah bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholls verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholls passt de bal zonder na te denken. Daar is Frost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frost draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faversham Linets 59%, Guiseley Collieries 41%.
Faversham Linets - Guiseley Collieries 0:3

51e minuut.
Turner rent richting de bal. Rason onderschept slim de pass. Honeywood rent richting de bal. Rason rent richting de bal. Rason draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
BeardsIey is nu in balbezit. BeardsIey geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Crow de bal. Frost is nu in balbezit. Frost draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Guiseley Collieries 0:4

77e minuut.
Raleigh met een snelle inworp. Turner rent richting de bal. Turner speelt de bal door. Frost is nu in balbezit. Frost haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
BeardsIey verovert de bal door een tackle van achteren. Livramento rent richting de bal. Livramento passt de bal zonder na te denken. Frost bereikt de bal nog maar net als eerste. Frost schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Guiseley Collieries 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faversham Linets 53%, Guiseley Collieries 47%.
Faversham Linets - Guiseley Collieries 0:5