Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Collyhurst Village FC The Dogs
541 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Henderson verovert de bal door een tackle van achteren. Evans onderschept slim de pass. Evans passt de bal zonder na te denken. Summerhayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Summerhayes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Stacey speelt de bal door. Cunningham is nu in balbezit. Alexander-Arnold onderschept slim de pass. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ... Parlour probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Collyhurst Village FC - The Dogs 1:0

14e minuut.
Henderson geeft een lange en hoge pass. Brits kopt de bal weg. Stacey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waddlе bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddlе haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Collyhurst Village FC - The Dogs 1:1

22e minuut.
William bereikt de bal nog maar net als eerste. William geeft een lange en hoge pass. Spencer controleert de bal met de borst. Alexander-Arnold rent richting de bal. Alexander-Arnold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Collyhurst Village FC - The Dogs 2:1

40e minuut.
William bereikt de bal nog maar net als eerste. William geeft een lange en hoge pass. Archer kopt de bal weg. Stacey rent richting de bal. Stacey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Collyhurst Village FC 40%, The Dogs 60%.
Collyhurst Village FC - The Dogs 2:1

50e minuut.
Stacey passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Wissa de bal onder controle te krijgen. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ... Parlour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bellingham geeft een hoge lob. Daar is Donnelly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Collyhurst Village FC - The Dogs 3:1

87e minuut.
Hutchinson probeert naar een medespeler te passen. Wissa is nu in balbezit. Alexander-Arnold rent richting de bal. Wissa rent richting de bal. Wissa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Collyhurst Village FC - The Dogs 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Collyhurst Village FC 50%, The Dogs 50%.
Collyhurst Village FC - The Dogs 4:1