Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Telford County FC Newcastle jrs
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Balе met een harde bal richting middenveld. Irwin kopt de bal weg. Roebuck rent richting de bal. Roebuck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Telford County FC - Newcastle jrs 1:0

8e minuut.
Daar is Simons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simons speelt de bal door. Bailey rent richting de bal. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Defoe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Donnelly speelt de bal door. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Irwin verovert de bal door een tackle van achteren. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Perch bereikt de bal nog maar net als eerste. Perch speelt de bal door. Gascoignе bereikt de bal nog maar net als eerste. Roebuck onderschept slim de pass. Roebuck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Irwin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roebuck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell is nu in balbezit. Roebuck verovert de bal door een tackle van achteren. Roebuck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Balе is nu in balbezit. Balе geeft een lange en hoge pass. Holmes kopt de bal weg. Bailey is nu in balbezit. Bailey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Holmes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wise met de inworp. Newell is nu in balbezit. Newell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telford County FC 53%, Newcastle jrs 47%.
Telford County FC - Newcastle jrs 1:0

49e minuut.
Allen verovert de bal door een tackle van achteren. Allen geeft een hoge lob. Collins kopt de bal weg. Newell is nu in balbezit. Newell haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Telford County FC - Newcastle jrs 2:0

57e minuut.
Stiles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gascoignе bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chapman krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Irwin is nu in balbezit. Bailey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bailey krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinnock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wise is nu in balbezit. Wise geeft een hoge lob. Collins kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telford County FC 32%, Newcastle jrs 68%.
Telford County FC - Newcastle jrs 2:0