Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray AŞK Collyhurst Village FC
433 Tactiek 541
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen average


11e minuut.
Gabriel geeft een lange en hoge pass. Dixon is nu in balbezit. William tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. William krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Vaughn probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Henderson de bal. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray AŞK - Collyhurst Village FC 1:0

17e minuut.
Russo rent richting de bal. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo is nu in balbezit. Prince rent richting de bal. Prince draait met de bal, schiet en ... Whittaker bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray AŞK - Collyhurst Village FC 2:0

24e minuut.
Brits rent richting de bal. Dixon onderschept slim de pass. Biolla met een sublieme pass. Russo is nu in balbezit. Russo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray AŞK - Collyhurst Village FC 3:0

34e minuut.
William is nu in balbezit. Vale onderschept slim de pass. Vale probeert naar een medespeler te passen. Russo is nu in balbezit. Russo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Stacey is nu in balbezit. Biolla onderschept slim de pass. Biolla speelt de bal door. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray AŞK - Collyhurst Village FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray AŞK 41%, Collyhurst Village FC 59%.
Galatasaray AŞK - Collyhurst Village FC 4:0

53e minuut.
Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương geeft de bal voor. Prince kopt de bal weg. Russo rent richting de bal. Russo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Whittaker trapt de bal weg. Đình Dương kopt de bal weg. Biolla is nu in balbezit. Biolla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Vale met de inworp. Biolla is nu in balbezit. Biolla probeert naar een medespeler te passen. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Alexander-Arnold rent richting de bal. Stacey heeft problemen om de bal te vangen. Stacey speelt de bal door. Wissa rent richting de bal. Wissa schiet op doel. Jonеs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jonеs speelt de bal door. Vaughn kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Brooking de bal onder controle te krijgen. Stacey is nu in balbezit. Stacey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray AŞK - Collyhurst Village FC 4:1

66e minuut.
Biolla verovert de bal door een tackle van achteren. Biolla passt de bal zonder na te denken. Russo rent richting de bal. Russo schiet op doel. Whittaker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray AŞK - Collyhurst Village FC 5:1

67e minuut.
Daar is Smith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellingham verovert de bal door een tackle van achteren. Bellingham geeft een hoge lob. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ... Jonеs bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Noah passt de bal met de wreef. Wissa probeert de bal aan de voet te houden. Henderson is nu in balbezit. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray AŞK 29%, Collyhurst Village FC 71%.
Galatasaray AŞK - Collyhurst Village FC 5:1