Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vauxhall Ramblers Dartford Ramblers
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Mortimer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stubbs met een snelle inworp. Tyson probeert de bal met de borst te controleren. Tyson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Muster bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson onderschept slim de pass. Thomson passt de bal zonder na te denken. Mount rent richting de bal. Mount haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Holland bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham verovert de bal door een tackle van achteren. Beckham met een sublieme pass. Mount rent richting de bal. Mount haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vauxhall Ramblers - Dartford Ramblers 1:0

29e minuut.
Thomson rent richting de bal. Muster is nu in balbezit. Thomson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Thomson krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daar is Tyson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sturridge is nu in balbezit. Tyson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tyson krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sturridge speelt de bal door. Holland rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mount. Mount krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Shearer trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Clark de bal. Thomson is nu in balbezit. Mount bereikt de bal nog maar net als eerste. Mount haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mount rent richting de bal. Thomson is nu in balbezit. Thomson schiet op doel. James probeert wanhopig de bal te grijpen. Slowly onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Vauxhall Ramblers - Dartford Ramblers 2:0

45e minuut.
Jewell geeft een lange en hoge pass. Beckham kopt de bal weg. Daar is Thomson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Clark de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vauxhall Ramblers - Dartford Ramblers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vauxhall Ramblers 43%, Dartford Ramblers 57%.
Vauxhall Ramblers - Dartford Ramblers 3:0

55e minuut.
Thomson rent richting de bal. Holland is nu in balbezit. Thomson verovert de bal door een tackle van achteren. Thomson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Slowly de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Beckham probeert naar een medespeler te passen. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham met een sublieme pass. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson haalt uit met een fantastische trap. James bokst de bal weg. Mount is nu in balbezit. Mount schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vauxhall Ramblers - Dartford Ramblers 4:0

75e minuut.
Holland met de inworp. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson begaat een overtreding. Thomson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Muster geeft een hoge lob. Stubbs is nu in balbezit. Met opzet legt Mortimer zijn tegenspeler op de grond. Mortimer krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Sturridge is nu in balbezit. Sturridge probeert naar een medespeler te passen. Naseem probeert naar een medespeler te passen. Norris rent richting de bal. Norris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vauxhall Ramblers - Dartford Ramblers 4:1

86e minuut.
Sturridge kopt de bal weg. Naseem heeft problemen om de bal te vangen. Naseem passt de bal met de wreef. Mount rent richting de bal. Mount schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vauxhall Ramblers 34%, Dartford Ramblers 66%.
Vauxhall Ramblers - Dartford Ramblers 4:1