Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uxbridge of Wight Welling of Wight
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Thompson speelt de bal door. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards verovert de bal door een tackle van achteren. Richards haalt uit met een fantastische trap. Thirteen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Uxbridge of Wight - Welling of Wight 1:0

14e minuut.
Jenas passt de bal met de wreef. Napier bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak is nu in balbezit. Metcalfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Metcalfe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Phillips rent richting de bal. Butcher rent richting de bal. Napier onderschept slim de pass. Napier schiet op doel. Metcalfe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jenas rent richting de bal. Seven verovert de bal door een tackle van achteren. Joshua bereikt de bal nog maar net als eerste. Seven verovert de bal door een tackle van achteren. Seven haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Thirteen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Anderton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Giggs neemt de hoekschop. Seven maakt een snoekduik en kopt de bal. Thirteen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uxbridge of Wight - Welling of Wight 2:0

45e minuut.
Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish passt de bal met de wreef. Renner met een sublieme pass. Seven rent richting de bal. Seven haalt uit met een fantastische trap. Thirteen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uxbridge of Wight 35%, Welling of Wight 65%.
Uxbridge of Wight - Welling of Wight 2:0

46e minuut.
Metcalfe rent richting de bal. Metcalfe met een sublieme pass. Phillips probeert naar een medespeler te passen. Napier rent richting de bal. Napier schiet op doel. Sinton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Inworp. Renner met een snelle inworp. Nowak met een sublieme pass. Richards is nu in balbezit. Richards draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Renner probeert naar een medespeler te passen. Nowak rent richting de bal. Nowak speelt de bal door. Seven rent richting de bal. Seven haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uxbridge of Wight 42%, Welling of Wight 58%.
Uxbridge of Wight - Welling of Wight 2:0