Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hunger on Hillside Kings Town F.C.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 22.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Romulus passt de bal zonder na te denken. Nistelrooy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistelrooy passt de bal met de wreef. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tavernier is nu in balbezit. Nistelrooy rent richting de bal. Tavernier onderschept slim de pass. Tavernier schiet op doel. Howe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Appleton bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunger on Hillside - Kings Town F.C. 0:1

7e minuut.
Alexander-Arnold speelt de bal door. Richards heeft problemen om de bal te vangen. Romulus rent richting de bal. Richards is nu in balbezit. Richards haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Howe onderschept slim de pass. Howe geeft een hoge lob. Stephens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coe is nu in balbezit. Coe geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Howe met een snelle inworp. Nistelrooy kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Coe zijn tegenspeler op de grond. Coe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunger on Hillside 62%, Kings Town F.C. 38%.
Hunger on Hillside - Kings Town F.C. 0:1

49e minuut.
Walker passt de bal in één keer door. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney geeft de bal voor. Richards rent richting de bal. Richards schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Tavernier probeert naar een medespeler te passen. Maloney rent richting de bal. Maloney geeft een hoge lob. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Stephens rent richting de bal. Stephens passt de bal zonder na te denken. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tavernier de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunger on Hillside 56%, Kings Town F.C. 44%.
Hunger on Hillside - Kings Town F.C. 0:1