Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stanbridge Engineers South East Over 45`s
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Daar is Olise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgess rent richting de bal. Huckerby rent richting de bal. Huckerby geeft een lange en hoge pass. Hughes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Huckerby speelt de bal door. Klungelig pakt Hughes de bal. Paul met een sublieme pass. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wetherall trapt de bal weg. Hawke kopt de bal weg. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Hughes heeft problemen om de bal te vangen. Hughes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olise met een snelle inworp. Stringer probeert naar een medespeler te passen. Hill is nu in balbezit. Hill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge Engineers - South East Over 45`s 1:0

25e minuut.
Burgess verovert de bal door een tackle van achteren. Burgess passt de bal in één keer door. Daar is Rusedski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hughes is nu in balbezit. Hughes haalt uit met een fantastische trap. Miley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stanbridge Engineers - South East Over 45`s 1:1

39e minuut.
Morrison probeert naar een medespeler te passen. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper passt de bal met de wreef. Hughes rent richting de bal. Hughes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge Engineers - South East Over 45`s 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanbridge Engineers 59%, South East Over 45`s 41%.
Stanbridge Engineers - South East Over 45`s 1:2

53e minuut.
Stringer rent richting de bal. Stringer passt de bal met de wreef. Hill is nu in balbezit. Hill haalt uit met een fantastische trap. Newell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stanbridge Engineers - South East Over 45`s 2:2

55e minuut.
Olise kan de bal niet met de borst controleren. Ferdinand verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinand geeft een lange en hoge pass. Hughes rent richting de bal. Hughes draait met de bal, schiet en ... Paal! Miley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge Engineers - South East Over 45`s 2:3

56e minuut.
Hill rent richting de bal. Huckerby rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hill. Huckerby wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

61e minuut.
Burgess rent richting de bal. Hill verovert de bal door een tackle van achteren. Hill probeert naar een medespeler te passen. Stringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stringer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Morrison is nu in balbezit. Morrison geeft een hoge lob. Paul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huckerby bereikt de bal nog maar net als eerste. Huckerby draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cooper speelt de bal door. Wetherall is nu in balbezit. Huckerby tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wetherall roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wetherall kan niet meer verder spelen. Tilson komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ferdinand geeft de bal voor. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul met een sublieme pass. Hughes is nu in balbezit. Hughes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Darwin passt de bal met de wreef. Daar is Burgess, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cauthen is nu in balbezit. Huckerby bereikt de bal nog maar net als eerste. Huckerby schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanbridge Engineers 67%, South East Over 45`s 33%.
Stanbridge Engineers - South East Over 45`s 2:3