Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South East Over 45`s Stanbridge Engineers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Ali passt de bal met de wreef. Platt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cauthen. Cauthen krijgt een gele kaart. Platt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Platt kan niet meer verder spelen. Barton komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand speelt de bal door. Hughes is nu in balbezit. Hughes draait met de bal, schiet en ... Miley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South East Over 45`s - Stanbridge Engineers 1:0

35e minuut.
Olise geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Barton de bal onder controle te krijgen. Cooper is nu in balbezit. Stringer onderschept slim de pass. Stringer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South East Over 45`s 42%, Stanbridge Engineers 58%.
South East Over 45`s - Stanbridge Engineers 1:0

47e minuut.
Cauthen rent richting de bal. Huckerby verovert de bal door een tackle van achteren. Huckerby met een sublieme pass. Hughes is nu in balbezit. Hughes schiet op doel. De bal raakt de paal. Wetherall met een sublieme pass. Paal! Hughes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nash komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salah trapt de bal weg van het doel. Daar is Cooper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stringer rent richting de bal. Stringer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Cooper geeft een hoge lob. Nash rent richting de bal. Wetherall is nu in balbezit. Nash verovert de bal door een tackle van achteren. Nash draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Barton verovert de bal door een tackle van achteren. Barton speelt de bal door. Darwin met een sublieme pass. Morrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Barton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ellard komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Cooper speelt de bal door. Mainoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainoo passt de bal in één keer door. Daar is Nash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nash haalt uit met een fantastische trap. Miley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
South East Over 45`s - Stanbridge Engineers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South East Over 45`s 46%, Stanbridge Engineers 54%.
South East Over 45`s - Stanbridge Engineers 2:0