Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stanbridge Engineers Sailsbury FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Rusedski met een sublieme pass. Barmby rent richting de bal. Thirteen begaat een overtreding. Thirteen krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Rusedski kopt de bal weg. Kamara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scholes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hill rent richting de bal. Hill haalt uit met een fantastische trap. Scholes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge Engineers - Sailsbury FC 1:0

30e minuut.
Cauthen verovert de bal door een tackle van achteren. Stringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Waghorn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Waghorn krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Rigg rent richting de bal. Rusedski rent richting de bal. Trossard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trossard naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanbridge Engineers 58%, Sailsbury FC 42%.
Stanbridge Engineers - Sailsbury FC 1:0

65e minuut.
Darwin onderschept slim de pass. Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Darwin zijn tegenspeler op de grond. Darwin krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Darwin rent richting de bal. Ginola onderschept slim de pass. Ginola geeft de bal voor. Rigg rent richting de bal. Rigg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Waghorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Olise verovert de bal door een tackle van achteren. Olise passt de bal in één keer door. Hill rent richting de bal. Hill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rigg rent richting de bal. Paul onderschept slim de pass. Rusedski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigg is nu in balbezit. Rigg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stanbridge Engineers - Sailsbury FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanbridge Engineers 62%, Sailsbury FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stanbridge Engineers - Sailsbury FC 1:1