Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falmouth Castle Enfield of Wight
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Dawson heeft problemen om de bal te vangen. Dawson probeert naar een medespeler te passen. Pinnock bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson is nu in balbezit. Thompson haalt uit met een fantastische trap. Speedie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Persie bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins onderschept slim de pass. Collins probeert naar een medespeler te passen. Ledson is nu in balbezit. Ledson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Falmouth Castle - Enfield of Wight 1:0

34e minuut.
Stevens met een sublieme pass. Pountney bereikt de bal nog maar net als eerste. Naylor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naylor krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Stephens rent richting de bal. Stephens met een sublieme pass. Hendrie heeft problemen om de bal te vangen. Ledson rent richting de bal. Ledson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Slater is nu in balbezit. Stephens is nu in balbezit. Ledson is nu in balbezit. Ledson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falmouth Castle - Enfield of Wight 2:0

43e minuut.
Naseem rent richting de bal. Naseem passt de bal zonder na te denken. Small heeft problemen om de bal te vangen. Thompson rent richting de bal. Thompson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Falmouth Castle - Enfield of Wight 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falmouth Castle 56%, Enfield of Wight 44%.
Falmouth Castle - Enfield of Wight 2:1

49e minuut.
Stevens speelt de bal door. Pountney rent richting de bal. Pountney probeert naar een medespeler te passen. Ledson kan de bal niet met de borst controleren. Ledson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wissa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Pountney passt de bal zonder na te denken. Ledson is nu in balbezit. Dunk onderschept slim de pass. Collins verovert de bal door een tackle van achteren. Collins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dunk onderschept slim de pass. Dunk geeft een lange en hoge pass. Naseem is nu in balbezit. Pinnock onderschept slim de pass. Pinnock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Falmouth Castle - Enfield of Wight 2:2

74e minuut.
Hendrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater verovert de bal door een tackle van achteren. Slater geeft een hoge lob. Collins is nu in balbezit. Collins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Naseem onderschept slim de pass. Naseem geeft een lange en hoge pass. Slater kopt de bal weg. Ledson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Joshua probeert naar een medespeler te passen. Small is nu in balbezit. Small met een sublieme pass. Ledson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falmouth Castle 48%, Enfield of Wight 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Falmouth Castle - Enfield of Wight 2:2