Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selwyn Wanderers Red Bull London
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Stiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fowler bereikt de bal nog maar net als eerste. Strangeways onderschept slim de pass. Strangeways schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Selwyn Wanderers - Red Bull London 0:1

21e minuut.
Haye is nu in balbezit. Haye geeft een hoge lob. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorke bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorke draait met de bal, schiet en ... Mings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Hayward rent richting de bal. Hayward passt de bal zonder na te denken. Stiles is nu in balbezit. Strangeways rent richting de bal. Strangeways haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jonеs rent richting de bal. Cook onderschept slim de pass. Cook geeft een lange en hoge pass. Stiles rent richting de bal. Stiles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Stiles is nu in balbezit. Stiles haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wilkinson de bal onder controle te krijgen. Harewood rent richting de bal. Harewood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selwyn Wanderers 52%, Red Bull London 48%.
Selwyn Wanderers - Red Bull London 0:1

52e minuut.
Yorke bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorke passt de bal zonder na te denken. Carter met een sublieme pass. Keane rent richting de bal. Keane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Stiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Snow is nu in balbezit. Snow passt de bal met de wreef. Stiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Stiles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Selwyn Wanderers - Red Bull London 0:2

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jonеs zal de hoekschop nemen. Alexander-Arnold heeft problemen om de bal te vangen. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Carter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lennon geeft de bal voor. Wilkinson rent richting de bal. Stiles onderschept slim de pass. Stiles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Persie heeft problemen om de bal te vangen. Yorke bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorke passt de bal in één keer door. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Selwyn Wanderers - Red Bull London 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selwyn Wanderers 54%, Red Bull London 46%.
Selwyn Wanderers - Red Bull London 1:2