Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sailsbury FC Selwyn Wanderers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Green geeft de bal voor. Kamara heeft problemen om de bal te vangen. Keane rent richting de bal. Keane haalt uit met een fantastische trap. Scholes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sailsbury FC - Selwyn Wanderers 0:1

8e minuut.
Rigg is nu in balbezit. Wilkinson onderschept slim de pass. Gervais rent richting de bal. Trossard onderschept slim de pass. Trossard schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Yorke is nu in balbezit. Yorke passt de bal zonder na te denken. Keane is nu in balbezit. Keane schiet op doel. Scholes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sailsbury FC - Selwyn Wanderers 0:2

14e minuut.
Yorke onderschept slim de pass. Cole onderschept slim de pass. Fowler is nu in balbezit. Fowler geeft een hoge lob. Bale kopt de bal weg. Scholes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kamara probeert naar een medespeler te passen. Haye is nu in balbezit. Clarke begaat een overtreding. Clarke krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Trossard is nu in balbezit. Rigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Trossard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigg rent richting de bal. Rigg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginola geeft een lange en hoge pass. Clarke kopt de bal weg. Rigg rent richting de bal. Rigg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sailsbury FC - Selwyn Wanderers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sailsbury FC 38%, Selwyn Wanderers 62%.
Sailsbury FC - Selwyn Wanderers 1:2

50e minuut.
Bellingham onderschept slim de pass. Bellingham speelt de bal door. Rigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Trossard is nu in balbezit. Trossard haalt uit met een fantastische trap. Heskey bokst de bal weg.

54e minuut.
Owen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ginola met de inworp. Trossard bereikt de bal nog maar net als eerste. Trossard geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ginola verovert de bal door een tackle van achteren. Ginola speelt de bal door. Rigg rent richting de bal. Rigg draait met de bal, schiet en ... Heskey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sailsbury FC - Selwyn Wanderers 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sailsbury FC 40%, Selwyn Wanderers 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sailsbury FC - Selwyn Wanderers 2:2