Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selwyn Wanderers Stanbridge Engineers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Klungelig pakt Owen de bal. Barmby verovert de bal door een tackle van achteren. Barmby met een sublieme pass. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Selwyn Wanderers - Stanbridge Engineers 0:1

16e minuut.
Rusedski geeft een hoge lob. Olise kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Snow de bal onder controle te krijgen. Hill rent richting de bal. Hill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Selwyn Wanderers - Stanbridge Engineers 0:2

32e minuut.
Rusedski bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane verovert de bal door een tackle van achteren. Keane passt de bal in één keer door. Yorke is nu in balbezit. Yorke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Yorke is nu in balbezit. Wetherall is nu in balbezit. Yorke onderschept slim de pass. Yorke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Selwyn Wanderers - Stanbridge Engineers 1:2

39e minuut.
Heskey trapt de bal weg. Klungelig pakt Rusedski de bal. Yorke is nu in balbezit. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Miley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selwyn Wanderers 48%, Stanbridge Engineers 52%.
Selwyn Wanderers - Stanbridge Engineers 1:2

50e minuut.
Barmby rent richting de bal. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen geeft de bal voor. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Selwyn Wanderers - Stanbridge Engineers 2:2

67e minuut.
Yorke bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorke speelt de bal door. Keane rent richting de bal. Keane schiet op doel. Na een snelle pass probeert Paul de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Selwyn Wanderers - Stanbridge Engineers 3:2

73e minuut.
Haye speelt de bal door. Keane rent richting de bal. Wetherall rent richting de bal. Keane onderschept slim de pass. Keane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rusedski geeft een lange en hoge pass. Owen kopt de bal weg. Rusedski probeert de bal met de borst te controleren. Yorke rent richting de bal. Yorke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gervais passt de bal zonder na te denken. Keane rent richting de bal. Keane passt de bal zonder na te denken. Yorke bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Selwyn Wanderers - Stanbridge Engineers 4:2

81e minuut.
Rusedski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Green zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yorke rent richting de bal. Yorke passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selwyn Wanderers 36%, Stanbridge Engineers 64%.
Selwyn Wanderers - Stanbridge Engineers 4:2