Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullbridge Manor Gateshead of Wight
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Gascoigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen onderschept slim de pass. Allen probeert naar een medespeler te passen. Ginola is nu in balbezit. Ginola schiet op doel. Crouch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Mainоo rent richting de bal. Mainоo schiet op doel. Allen probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rio zal de hoekschop nemen. Butcher bokst de bal weg.

32e minuut.
Collymоre onderschept slim de pass. Collymоre passt de bal in één keer door. Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha rent richting de bal. Okocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullbridge Manor - Gateshead of Wight 0:1

37e minuut.
Stiles geeft de bal voor. Allen kopt de bal weg. Harry heeft problemen om de bal te vangen. Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullbridge Manor 56%, Gateshead of Wight 44%.
Hullbridge Manor - Gateshead of Wight 0:1

59e minuut.
Gascoigne met een sublieme pass. Mainоo rent richting de bal. Mainоo passt de bal in één keer door. Walcott is nu in balbezit. Walcott haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hall is nu in balbezit. Walcott onderschept slim de pass. Walcott passt de bal zonder na te denken. Mainоo rent richting de bal. Mainоo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Allen geeft een hoge lob. Thomson rent richting de bal. Thomson geeft een hoge lob. Daar is Allen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allen geeft een lange en hoge pass. Crouch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crouch met een sublieme pass. Mainоo kopt de bal weg. Hall probeert de bal aan de voet te houden. Walcott is nu in balbezit. Walcott haalt uit met een fantastische trap. Butcher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Iling-Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainоo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainоo probeert naar een medespeler te passen. Walcott rent richting de bal. Walcott haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Allen probeert naar een medespeler te passen. Harry rent richting de bal. Harry passt de bal met de wreef. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Stiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Stiles met een sublieme pass. Harry probeert naar een medespeler te passen. Zola bereikt de bal nog maar net als eerste. Zola geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullbridge Manor 62%, Gateshead of Wight 38%.
Hullbridge Manor - Gateshead of Wight 0:1