Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corby Heath Wealdstone Bantams
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Maloney geeft een hoge lob. Vance rent richting de bal. Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy draait met de bal, schiet en ... Kowalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corby Heath - Wealdstone Bantams 0:1

5e minuut.
Daar is Vance, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seven is nu in balbezit. Vance bereikt de bal nog maar net als eerste. Vance probeert naar een medespeler te passen. Smith geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Raleigh met een harde bal richting middenveld. Seven kopt de bal weg. Brown rent richting de bal. Brown draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Esse probeert naar een medespeler te passen. Jackson rent richting de bal. Roonеy begaat een overtreding. Roonеy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corby Heath 49%, Wealdstone Bantams 51%.
Corby Heath - Wealdstone Bantams 0:1

53e minuut.
Esse passt de bal zonder na te denken. Vance heeft problemen om de bal te vangen. Roonеy rent richting de bal. Roonеy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Esse de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corby Heath - Wealdstone Bantams 0:2

58e minuut.
Brown is nu in balbezit. Esse rent richting de bal. Brown onderschept slim de pass. Brown haalt uit met een fantastische trap. Kelly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Smith met een snelle inworp. Daar is Maloney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roonеy is nu in balbezit. Maloney verovert de bal door een tackle van achteren. Maloney geeft een lange en hoge pass. Raleigh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. CoIe bereikt de bal nog maar net als eerste. CoIe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Maloney rent richting de bal. Maloney geeft een hoge lob. Vance is nu in balbezit. Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy draait met de bal, schiet en ... Kowalski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corby Heath 56%, Wealdstone Bantams 44%.
Corby Heath - Wealdstone Bantams 0:2