Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horsham Lions SGF FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 21
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


14e minuut.
Cullip geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vogel is nu in balbezit. Vogel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hilaire rent richting de bal. Wharton begaat een overtreding. Hilaire is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hilaire zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McAvennie controleert de bal met de borst. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kowalski speelt de bal door. Beckһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs-White is nu in balbezit. Kowalski rent richting de bal. Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsham Lions - SGF FC 1:0

24e minuut.
Earnshaw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gray rent richting de bal. McAvennie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McAvennie krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Hinshelwood onderschept slim de pass. Hinshelwood passt de bal met de wreef. Kowalski probeert naar een medespeler te passen. Beckһam is nu in balbezit. Beckһam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsham Lions 60%, SGF FC 40%.
Horsham Lions - SGF FC 1:0

48e minuut.
Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski met een sublieme pass. Lee heeft problemen om de bal te vangen. Beckһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckһam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsham Lions - SGF FC 2:0

62e minuut.
Gibbs-White rent richting de bal. Gibbs-White speelt de bal door. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel rent richting de bal. Vogel draait met de bal, schiet en ... Lambert bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rice zal de hoekschop nemen. Daar is Cartwright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vogel rent richting de bal. Vogel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Silva geeft een lange en hoge pass. Clarke is nu in balbezit. Gray begaat een overtreding. Gray krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Gray geeft een lange en hoge pass. Gibbs-White probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vogel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moore rent richting de bal. Moore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsham Lions 72%, SGF FC 28%.
Horsham Lions - SGF FC 2:0