Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horsham Lions Kettering Wasps
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Cartwright is nu in balbezit. Delap onderschept slim de pass. Delap met een sublieme pass. Palmer is nu in balbezit. Palmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kowalski speelt de bal door. Beckһam is nu in balbezit. Torres is nu in balbezit. Beckһam verovert de bal door een tackle van achteren. Beckһam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Silva is nu in balbezit. Palmer verovert de bal door een tackle van achteren. Palmer speelt de bal door. Delap bereikt de bal nog maar net als eerste. Delap draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Whittingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski rent richting de bal. Kowalski met een sublieme pass. Beckһam rent richting de bal. Beckһam schiet op doel. Monkou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Silva speelt de bal door. Clarke is nu in balbezit. Clarke speelt de bal door. Beckһam is nu in balbezit. Beckһam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsham Lions 37%, Kettering Wasps 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horsham Lions - Kettering Wasps 0:0

46e minuut.
Palmer passt de bal in één keer door. Dipepa rent richting de bal. Dipepa speelt de bal door. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsham Lions - Kettering Wasps 1:0

52e minuut.
Wharton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barker kan de bal niet met de borst controleren. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsham Lions - Kettering Wasps 2:0

80e minuut.
Beckһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Craven bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckһam verovert de bal door een tackle van achteren. Beckһam draait met de bal, schiet en ... Monkou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsham Lions - Kettering Wasps 3:0

89e minuut.
Barker onderschept slim de pass. Barker geeft een lange en hoge pass. Cullip is nu in balbezit. Delap is nu in balbezit. Delap haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsham Lions - Kettering Wasps 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsham Lions 42%, Kettering Wasps 58%.
Horsham Lions - Kettering Wasps 3:1