Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horsham Lions Goole Boys
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Barmby onderschept slim de pass. Hinshelwood probeert naar een medespeler te passen. Robbo rent richting de bal. Dolan verovert de bal door een tackle van achteren. Dolan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
McAvennie rent richting de bal. McConnell verovert de bal door een tackle van achteren. Cartwright rent richting de bal. Barmby onderschept slim de pass. Barmby schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Acheampong rent richting de bal. Beckһam is nu in balbezit. Acheampong onderschept slim de pass. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsham Lions - Goole Boys 0:1

12e minuut.
Kowalski onderschept slim de pass. Kowalski schiet op doel. Wharton maakt een snoekduik en kopt de bal. Beckһam is nu in balbezit. Beckһam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
McAvennie is nu in balbezit. Dolan verovert de bal door een tackle van achteren. Cartwright speelt de bal door. Waghorn is nu in balbezit. Waghorn schiet op doel. Lambert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Stones rent richting de bal. Kowalski verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalski met een sublieme pass. Beckһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckһam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horsham Lions - Goole Boys 1:1

20e minuut.
Dolan speelt de bal door. Barmby rent richting de bal. Beckһam rent richting de bal. Beckһam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Beckһam rent richting de bal. Huckerby rent richting de bal. Beckһam onderschept slim de pass. Beckһam draait met de bal, schiet en ... Ginola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsham Lions - Goole Boys 2:1

30e minuut.
Silva geeft de bal voor. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski met een sublieme pass. Beckһam is nu in balbezit. Beckһam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsham Lions - Goole Boys 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsham Lions 56%, Goole Boys 44%.
Horsham Lions - Goole Boys 3:1

59e minuut.
Acheampong is nu in balbezit. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski probeert naar een medespeler te passen. Beckһam is nu in balbezit. Beckһam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kanе passt de bal met de wreef. Silva geeft een lange en hoge pass. Simons rent richting de bal. Kowalski onderschept slim de pass. Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Silva geeft een hoge lob. Clarke is nu in balbezit. Clarke probeert naar een medespeler te passen. Beckһam is nu in balbezit. Beckһam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsham Lions 49%, Goole Boys 51%.
Horsham Lions - Goole Boys 3:1