Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hereford Motors Stourbridge City F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Napier is nu in balbezit. Hawke verovert de bal door een tackle van achteren. Hawke passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Campbell de bal. Campbell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Ellwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellwood geeft de bal voor. Anderton is nu in balbezit. Anderton draait met de bal, schiet en ... Honeywood probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ellwood geeft een lange en hoge pass. Edozie is nu in balbezit. Gordon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gordon krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Gordon rent richting de bal. Gordon passt de bal in één keer door. Kanе bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton verovert de bal door een tackle van achteren. Anderton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kanе bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton rent richting de bal. Kanе bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton onderschept slim de pass. Anderton draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Honeywood geeft een hoge lob. Inworp. Hansen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gordon is nu in balbezit. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Lennon trapt de bal weg. Daar is Roonеy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hawke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hereford Motors 49%, Stourbridge City F.C. 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hereford Motors - Stourbridge City F.C. 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hereford Motors 64%, Stourbridge City F.C. 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hereford Motors - Stourbridge City F.C. 0:0