Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wimborne Moors Merthyr Hammers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20
average Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Sidibe passt de bal in één keer door. Carr heeft problemen om de bal te vangen. Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones onderschept slim de pass. Stones schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimborne Moors - Merthyr Hammers 0:1

29e minuut.
Pinnock is nu in balbezit. Pinnock speelt de bal door. Simons rent richting de bal. Simons schiet op doel. Carling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wimborne Moors - Merthyr Hammers 1:1

35e minuut.
Stones is nu in balbezit. Murtagh rent richting de bal. Stones verovert de bal door een tackle van achteren. Cullip rent richting de bal. Cullip draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Lee geeft een lange en hoge pass. Murtagh kopt de bal weg. Potter heeft problemen om de bal te vangen. Stones rent richting de bal. Stones schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wimborne Moors 53%, Merthyr Hammers 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wimborne Moors - Merthyr Hammers 1:1

48e minuut.
Brady haalt uit met een fantastische trap. Stephens kopt de bal weg. Bowles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cullip rent richting de bal. Cullip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimborne Moors - Merthyr Hammers 1:2

56e minuut.
Wand passt de bal zonder na te denken. Daar is Sidibe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidibe geeft de bal voor. Carr is nu in balbezit. Carr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Wand geeft een lange en hoge pass. Cullip probeert de bal aan de voet te houden. Stephens begaat een overtreding. Stephens krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Bowles geeft de bal voor. Pinnock is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clarke. Clarke krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Wand geeft een hoge lob. Inworp. Potter met de inworp. Keane rent richting de bal. Keane geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Price met een sublieme pass. Murtagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Murtagh geeft een lange en hoge pass. Simons is nu in balbezit. Simons haalt uit met een fantastische trap. Carling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Wand is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simons. Simons krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Murtagh passt de bal met de wreef. Cullip rent richting de bal. Potter rent richting de bal. Cullip verovert de bal door een tackle van achteren. Cullip draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Stones is nu in balbezit. Potter is nu in balbezit. Potter met een sublieme pass. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wimborne Moors 50%, Merthyr Hammers 50%.
Wimborne Moors - Merthyr Hammers 1:2