Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bognor Regis Town FC Wimborne Moors
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Pinnock probeert de bal met de borst te controleren. Sidibe rent richting de bal. Sidibe passt de bal in één keer door. Daar is Danns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danns draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Danns verovert de bal door een tackle van achteren. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Danns onderschept slim de pass. Hackett rent richting de bal. Hackett schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Regis Town FC - Wimborne Moors 1:0

13e minuut.
Bowles is nu in balbezit. Hackett verovert de bal door een tackle van achteren. Carr schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Carr moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Carr schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Potter passt de bal in één keer door. Pinnock bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinnock verovert de bal door een tackle van achteren. Pinnock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bognor Regis Town FC - Wimborne Moors 1:1

18e minuut.
Rae rent richting de bal. Rae geeft de bal voor. Mackenzie kopt de bal weg. Klungelig pakt Simons de bal. Simons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Regis Town FC - Wimborne Moors 1:2

25e minuut.
Potter kopt de bal weg. Simons probeert de bal met de borst te controleren. Longstaff rent richting de bal. Simons onderschept slim de pass. Simons schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe geeft de bal voor. Potter heeft problemen om de bal te vangen. Danns rent richting de bal. Danns haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Keane met de inworp. Pinnock is nu in balbezit. Pinnock geeft een hoge lob. Rae geeft de bal voor. Simons controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor Regis Town FC 54%, Wimborne Moors 46%.
Bognor Regis Town FC - Wimborne Moors 1:2

47e minuut.
Hackett schiet op doel. Pinnock heeft problemen om de bal te vangen. Sidibe speelt de bal door. Danns rent richting de bal. Danns haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bognor Regis Town FC - Wimborne Moors 2:2

51e minuut.
Simons is nu in balbezit. Sidibe is nu in balbezit. Simons onderschept slim de pass. Pinnock is nu in balbezit. Pinnock schiet op doel. Campbell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Sidibe geeft een hoge lob. Rae kopt de bal weg. Potter is nu in balbezit. Hackett onderschept slim de pass. Hackett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Regis Town FC - Wimborne Moors 3:2

78e minuut.
Longstaff rent richting de bal. Hackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Longstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hackett rent richting de bal. Hackett schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Murtagh is nu in balbezit. Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips speelt de bal door. Hackett is nu in balbezit. Hackett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor Regis Town FC 39%, Wimborne Moors 61%.
Bognor Regis Town FC - Wimborne Moors 3:2