Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bognor Town FC Runcorn Aquaforce
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Collymоre passt de bal in één keer door. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmour is nu in balbezit. McGrath rent richting de bal. McGrath schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Metcalfe onderschept slim de pass. Metcalfe speelt de bal door. Sansom kan de bal niet met de borst controleren. Gilmour rent richting de bal. Gilmour haalt uit met een fantastische trap. Parker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Collymоre rent richting de bal. Sansom verovert de bal door een tackle van achteren. Sansom passt de bal zonder na te denken. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Town FC - Runcorn Aquaforce 0:1

24e minuut.
Rideout geeft een hoge lob. Inworp. Neville zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Neville speelt de bal door. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand met een sublieme pass. Gallagher rent richting de bal. Gallagher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Town FC - Runcorn Aquaforce 0:2

29e minuut.
Metcalfe is nu in balbezit. Sturridge begaat een overtreding. Metcalfe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amass zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Harper met een sublieme pass. Cole probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McGrath rent richting de bal. McGrath haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Sansom passt de bal zonder na te denken. Gilmour bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmour passt de bal in één keer door. McGrath rent richting de bal. McGrath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Town FC - Runcorn Aquaforce 1:2

40e minuut.
Dempsey is nu in balbezit. Dempsey geeft een hoge lob. Gallagher is nu in balbezit. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor Town FC 59%, Runcorn Aquaforce 41%.
Bognor Town FC - Runcorn Aquaforce 1:2

53e minuut.
Doeltrap. Parker trapt de bal weg. Gilmour kopt de bal weg. McGrath heeft problemen om de bal te vangen. McGrath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor Town FC 47%, Runcorn Aquaforce 53%.
Bognor Town FC - Runcorn Aquaforce 1:2