Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Canvey Romford City FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Gerrard verovert de bal door een tackle van achteren. Turnbull verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson rent richting de bal. Snow is nu in balbezit. Snow draait met de bal, schiet en ... McGrath probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Thomson kopt de bal weg. Jewell heeft problemen om de bal te vangen. Connolly rent richting de bal. Connolly haalt uit met een fantastische trap. Lescott probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnbull is nu in balbezit. Thomson begaat een overtreding. Thomson krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Turnbull met een sublieme pass. Gerrard rent richting de bal. Gerrard probeert naar een medespeler te passen. Connolly is nu in balbezit. Connolly schiet op doel. Bentley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Canvey - Romford City FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Canvey 54%, Romford City FC 46%.
Dynamo Canvey - Romford City FC 1:0

63e minuut.
Jewell is nu in balbezit. Jewell geeft een hoge lob. Thomson probeert de bal met de borst te controleren. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres passt de bal met de wreef. Bowyer is nu in balbezit. Bowyer haalt uit met een fantastische trap. Lescott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Turnbull bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard onderschept slim de pass. Gerrard speelt de bal door. Daar is Thomson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cottee geeft een lange en hoge pass. Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddock probeert naar een medespeler te passen. Ellis rent richting de bal. Ellis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
McGrath speelt de bal door. Torres rent richting de bal. Turnbull bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres onderschept slim de pass. Torres geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Canvey 47%, Romford City FC 53%.
Dynamo Canvey - Romford City FC 1:0