Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullbridge Motors King`s Lynn Sports
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 22.7
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Dyer geeft een lange en hoge pass. Muster controleert de bal met de borst. Worrall begaat een overtreding. Worrall krijgt een gele kaart. Muster raakt geblesseerd tijdens het duel. Muster zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Collymоre is nu in balbezit. Bond onderschept slim de pass. Bond draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Keown met een snelle inworp. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts probeert naar een medespeler te passen. Worrall bereikt de bal nog maar net als eerste. Worrall draait met de bal, schiet en ... Nash probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Murray heeft problemen om de bal te vangen. Worrall is nu in balbezit. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Worrall rent richting de bal. Worrall schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hullbridge Motors - King`s Lynn Sports 1:0

20e minuut.
Muster geeft de bal voor. Hamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamed passt de bal met de wreef. Bond rent richting de bal. Bond schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ellard met een sublieme pass. Ampadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst begaat een overtreding. Hirst krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Hirst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morley rent richting de bal. Morley probeert naar een medespeler te passen. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis draait met de bal, schiet en ... Nash kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Morley kopt de bal weg. Curtis probeert de bal aan de voet te houden. Muster met een sublieme pass. Worrall is nu in balbezit. Worrall draait met de bal, schiet en ... Nash probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Morley is nu in balbezit. Ellard onderschept slim de pass. Ellard speelt de bal door. Hamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullbridge Motors 54%, King`s Lynn Sports 46%.
Hullbridge Motors - King`s Lynn Sports 1:0

57e minuut.
Muster rent richting de bal. Morley bereikt de bal nog maar net als eerste. Muster schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muster krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Curtis is nu in balbezit. Curtis geeft een lange en hoge pass. Nicholls bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholls draait met de bal, schiet en ... Nash maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullbridge Motors - King`s Lynn Sports 2:0

71e minuut.
Morley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst met een sublieme pass. Worrall rent richting de bal. Worrall draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Keown geeft de bal voor. Klungelig pakt Curtis de bal. Hamed rent richting de bal. Hamed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullbridge Motors - King`s Lynn Sports 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullbridge Motors 35%, King`s Lynn Sports 65%.
Hullbridge Motors - King`s Lynn Sports 2:1