Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South East Hawkers King Athletic
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 22.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Matos passt de bal zonder na te denken. Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcher onderschept slim de pass. Ruddock verovert de bal door een tackle van achteren. Ruddock draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Stockdale is nu in balbezit. Stockdale probeert naar een medespeler te passen. Lampard Sr. bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampard Sr. draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baker-Boaitey de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Matos rent richting de bal. Matos geeft de bal voor. Inworp. Nicholls met de inworp. Perry geeft de bal voor. Collymore bokst de bal weg.

19e minuut.
Primus speelt de bal door. Perry is nu in balbezit. Perry probeert naar een medespeler te passen. Lampard Sr. rent richting de bal. Lampard Sr. draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ward-Prowse speelt de bal door. Perry is nu in balbezit. Perry geeft de bal voor. Nicholls bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholls schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
South East Hawkers - King Athletic 0:1

39e minuut.
Garnacho heeft problemen om de bal te vangen. Lampard Sr. rent richting de bal. Garnacho verovert de bal door een tackle van achteren. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry haalt uit met een fantastische trap. Collymore bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South East Hawkers 58%, King Athletic 42%.
South East Hawkers - King Athletic 0:1

48e minuut.
Daar is Nicholls, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres rent richting de bal. Lancaster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lancaster krijgt een gele kaart. Daar is Perry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampard Sr. bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garnacho. Garnacho krijgt een gele kaart. Lampard Sr. is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perry wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
South East Hawkers - King Athletic 0:2

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dunk trapt de bal weg van het doel. Perry kopt de bal weg. Nicholls probeert de bal met de borst te controleren. Nicholls geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Butcher rent richting de bal. Butcher geeft de bal voor. Murtagh heeft problemen om de bal te vangen. Ward-Prowse is nu in balbezit. Ward-Prowse geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Winthorpe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Potter. Winthorpe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Winthorpe met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ward-Prowse de bal. Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddock draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Morley is nu in balbezit. Perry rent richting de bal. Perry passt de bal met de wreef. Nicholls bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholls schiet op doel. Paal! Collymore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South East Hawkers 54%, King Athletic 46%.
South East Hawkers - King Athletic 0:2