Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Telford of Manchester Blyth Park
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gascoigne onderschept slim de pass. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham passt de bal met de wreef. Lee is nu in balbezit. Lee haalt uit met een fantastische trap. Pearce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Juninho met een sublieme pass. Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer geeft een lange en hoge pass. Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Blanchflower passt de bal zonder na te denken. Gascoigne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Johnson. Johnson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telford of Manchester 57%, Blyth Park 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Telford of Manchester - Blyth Park 0:0

73e minuut.
Blanchflower passt de bal zonder na te denken. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor speelt de bal door. Cunningham rent richting de bal. Cunningham haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bellingһam heeft problemen om de bal te vangen. Scholes met een sublieme pass. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee haalt uit met een fantastische trap. Pearce probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Solanke rent richting de bal. Solanke geeft de bal voor. Johnson rent richting de bal. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Rogan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Telford of Manchester - Blyth Park 1:0

86e minuut.
Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Renner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Solanke de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Telford of Manchester - Blyth Park 1:1

89e minuut.
Singh is nu in balbezit. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham met een sublieme pass. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telford of Manchester 55%, Blyth Park 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Telford of Manchester - Blyth Park 1:1