Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guiseley 1883 Northfleet Lane
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Holland met een snelle inworp. Bull is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Willock. Willock krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Persie is nu in balbezit. Sturrock verovert de bal door een tackle van achteren. Sturrock passt de bal met de wreef. Bailey rent richting de bal. Bailey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guiseley 1883 - Northfleet Lane 0:1

24e minuut.
WaIker bereikt de bal nog maar net als eerste. WaIker met een sublieme pass. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascоigne onderschept slim de pass. Gascоigne schiet op doel. Hilaire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guiseley 1883 - Northfleet Lane 1:1

26e minuut.
Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins passt de bal met de wreef. Sturrock rent richting de bal. Bailey is nu in balbezit. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiseley 1883 - Northfleet Lane 1:2

38e minuut.
Garcia kopt de bal weg. Collins heeft problemen om de bal te vangen. Collins probeert naar een medespeler te passen. Sturrock rent richting de bal. Sturrock haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiseley 1883 36%, Northfleet Lane 64%.
Guiseley 1883 - Northfleet Lane 1:2

48e minuut.
Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Clough verovert de bal door een tackle van achteren. Clough probeert naar een medespeler te passen. Gascоigne rent richting de bal. Gascоigne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Costello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willock rent richting de bal. Met opzet legt WaIker zijn tegenspeler op de grond. WaIker krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Hilaire met een sublieme pass. Marsh controleert de bal met de borst. WaIker bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascоigne is nu in balbezit. Gascоigne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiseley 1883 38%, Northfleet Lane 62%.
Guiseley 1883 - Northfleet Lane 1:2