Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poole Lane Walton Rovers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Stones zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ashcroft is nu in balbezit. Carmichael rent richting de bal. Ashcroft is nu in balbezit. Ashcroft draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Trevitt geeft een lange en hoge pass. Gardener bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardener verovert de bal door een tackle van achteren. Gardener geeft een lange en hoge pass. Turpin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Thomson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garnacho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is O`Neill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Neill geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cole maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Trevitt geeft een hoge lob. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnacho begaat een overtreding. Garnacho krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Thomson is nu in balbezit. O`Neill verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neill passt de bal zonder na te denken. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ashcroft kan de bal niet met de borst controleren. Ashcroft geeft een lange en hoge pass. Carmichael probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Murray springt en kopt de bal. Cullen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poole Lane - Walton Rovers 0:1

31e minuut.
Sturrock geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soglo met de inworp. Ashcroft is nu in balbezit. Ashcroft schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stones zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Sturrock de bal. Soglo is nu in balbezit. Soglo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poole Lane - Walton Rovers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poole Lane 54%, Walton Rovers 46%.
Poole Lane - Walton Rovers 0:2

52e minuut.
Snow geeft een hoge lob. Klungelig pakt Meadows de bal. Murray is nu in balbezit. Ashcroft is nu in balbezit. Ashcroft draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Thomson probeert naar een medespeler te passen. Murray is nu in balbezit. Ashcroft bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray is nu in balbezit. Murray draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Owen onderschept slim de pass. Thomson rent richting de bal. Thomson speelt de bal door. Murray is nu in balbezit. Murray schiet op doel. Cullen bokst de bal weg.

76e minuut.
Inworp. Garnacho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thomson rent richting de bal. O`Neill verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poole Lane - Walton Rovers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poole Lane 54%, Walton Rovers 46%.
Poole Lane - Walton Rovers 1:2