Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harlow North Chorley Over 45`s
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Underhill speelt de bal door. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins geeft een hoge lob. Ripley rent richting de bal. Ripley haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Doeltrap. Holland trapt de bal weg. Underhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripley verovert de bal door een tackle van achteren. Ripley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Baker-Boaitey heeft problemen om de bal te vangen. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker-Boaitey maakt een afschuwelijke overtreding. Baker-Boaitey krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ferdinand met een snelle inworp. Baker-Boaitey rent richting de bal. Jenkins legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jenkins krijgt een gele kaart. Baker-Boaitey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baker-Boaitey neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hayward trapt de bal weg. Baker-Boaitey kopt de bal weg. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harlow North - Chorley Over 45`s 0:1

42e minuut.
Vegas kopt de bal weg. Daar is Baker-Boaitey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huckerby rent richting de bal. Baker-Boaitey verovert de bal door een tackle van achteren. Baker-Boaitey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harlow North 57%, Chorley Over 45`s 43%.
Harlow North - Chorley Over 45`s 0:1

46e minuut.
Baker-Boaitey passt de bal in één keer door. Crouch rent richting de bal. Crouch passt de bal in één keer door. Ripley rent richting de bal. Ripley geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Wissa rent richting de bal. Wissa geeft een lange en hoge pass. Patel rent richting de bal. Patel haalt uit met een fantastische trap. Hayward maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harlow North - Chorley Over 45`s 1:1

61e minuut.
Baker-Boaitey is nu in balbezit. Vegas is nu in balbezit. Baker-Boaitey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wark trapt de bal weg. Underhill kopt de bal weg. Perkins heeft problemen om de bal te vangen. Baker-Boaitey bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker-Boaitey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harlow North - Chorley Over 45`s 1:2

68e minuut.
Gilmour is nu in balbezit. Gilmour geeft de bal voor. Baker-Boaitey heeft problemen om de bal te vangen. Vegas rent richting de bal. Vegas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Holland geeft de bal voor. Patel kopt de bal weg. Ripley rent richting de bal. Ripley draait met de bal, schiet en ... Hayward werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

87e minuut.
Klungelig pakt Wissa de bal. Baker-Boaitey rent richting de bal. Baker-Boaitey passt de bal zonder na te denken. Vegas rent richting de bal. Vegas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harlow North 46%, Chorley Over 45`s 54%.
Harlow North - Chorley Over 45`s 1:2