Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
King`s Lynn Hammers Spalding Motors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooley rent richting de bal. Barnes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wooley roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wooley kan niet meer verder spelen. Freeman komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Willis probeert naar een medespeler te passen. Roоney heeft problemen om de bal te vangen. Roоney passt de bal in één keer door. Wark bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Roоney schiet op doel. Meadows heeft problemen om de bal te vangen. Wark bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark draait met de bal, schiet en ... Harry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn Hammers - Spalding Motors 0:1

26e minuut.
Green met een sublieme pass. Peel is nu in balbezit. Peel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Walker rent richting de bal. Walker speelt de bal door. Clapham speelt de bal door. Peel rent richting de bal. Peel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
King`s Lynn Hammers - Spalding Motors 1:1

36e minuut.
Barnes geeft een lange en hoge pass. Freeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Freeman geeft de bal voor. Klungelig pakt Wark de bal. Wark haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Snow geeft een hoge lob. Daar is Bremner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn Hammers - Spalding Motors 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King`s Lynn Hammers 47%, Spalding Motors 53%.
King`s Lynn Hammers - Spalding Motors 2:1

54e minuut.
Walker onderschept slim de pass. Roоney rent richting de bal. Roоney probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wark de bal. Wark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
King`s Lynn Hammers - Spalding Motors 2:2

63e minuut.
Bremner is nu in balbezit. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Green onderschept slim de pass. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wand met een sublieme pass. Muster rent richting de bal. Muster passt de bal zonder na te denken. Snow rent richting de bal. Snow geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wark bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark draait met de bal, schiet en ... Meadows heeft problemen om de bal te vangen. Roоney is nu in balbezit. Roоney haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Rae rent richting de bal. Peel rent richting de bal. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King`s Lynn Hammers 45%, Spalding Motors 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
King`s Lynn Hammers - Spalding Motors 2:2