Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torquay County FC Bury Carthusians
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Kanе met een snelle inworp. Perkins met een sublieme pass. Farah rent richting de bal. Farah schiet op doel. Roberts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cripps zal de hoekschop nemen. Farah maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Farah rent richting de bal. Farah haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
McGrath geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cripps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkins schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath geeft de bal voor. Moore heeft problemen om de bal te vangen. Terry rent richting de bal. Terry draait met de bal, schiet en ... Hinshelwood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Moore geeft de bal voor. Inworp. Juninho met een snelle inworp. Banks rent richting de bal. Banks geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torquay County FC 46%, Bury Carthusians 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torquay County FC - Bury Carthusians 0:0

46e minuut.
Garcia met de inworp. Seven rent richting de bal. Seven probeert naar een medespeler te passen. Banks bereikt de bal nog maar net als eerste. Banks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torquay County FC - Bury Carthusians 1:0

59e minuut.
Pinnock met een sublieme pass. Garcia is nu in balbezit. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Banks bereikt de bal nog maar net als eerste. Banks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Harrison passt de bal zonder na te denken. Durbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbin geeft een hoge lob. Juninho is nu in balbezit. Juninho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sanford kopt de bal weg. Farah rent richting de bal. Perkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkins schiet op doel. Hansen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torquay County FC - Bury Carthusians 1:1

81e minuut.
Durbin met de inworp. Kanе bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinnock begaat een overtreding. Pinnock krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Pinnock is nu in balbezit. Perkins onderschept slim de pass. Perkins passt de bal zonder na te denken. Farah rent richting de bal. Farah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Garcia geeft de bal voor. Seven is nu in balbezit. Seven probeert naar een medespeler te passen. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torquay County FC 61%, Bury Carthusians 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torquay County FC - Bury Carthusians 1:1