Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
King`s Lynn Hammers Harlow North
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Jenkins passt de bal in één keer door. Muster is nu in balbezit. Muster passt de bal zonder na te denken. Peel is nu in balbezit. Peel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn Hammers - Harlow North 1:0

6e minuut.
Wand is nu in balbezit. Ripley onderschept slim de pass. Ripley probeert naar een medespeler te passen. Patel is nu in balbezit. Patel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Clapham geeft een hoge lob. Huckerby bereikt de bal nog maar net als eerste. Green maakt een afschuwelijke overtreding. Green krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Meadows verovert de bal door een tackle van achteren. Meadows geeft de bal voor. Huckerby bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel verovert de bal door een tackle van achteren. Peel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ripley bereikt de bal nog maar net als eerste. Patel rent richting de bal. Ripley bereikt de bal nog maar net als eerste. Patel rent richting de bal. Patel schiet op doel. Harry bokst de bal weg.

15e minuut.
Clapham speelt de bal door. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green met een sublieme pass. Peel rent richting de bal. Peel schiet op doel. Wark verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Clapham neemt de hoekschop. Klungelig pakt Jenkins de bal. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn Hammers - Harlow North 2:0

33e minuut.
Wand met een sublieme pass. Snow bereikt de bal nog maar net als eerste. Snow probeert naar een medespeler te passen. Green rent richting de bal. Green schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Patel rent richting de bal. Meadows bereikt de bal nog maar net als eerste. Patel onderschept slim de pass. Patel draait met de bal, schiet en ... Harry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn Hammers - Harlow North 2:1

45e minuut.
Wand bereikt de bal nog maar net als eerste. Wand passt de bal zonder na te denken. Muster speelt de bal door. Patel rent richting de bal. Patel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King`s Lynn Hammers 52%, Harlow North 48%.
King`s Lynn Hammers - Harlow North 2:1

66e minuut.
Wand probeert naar een medespeler te passen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green passt de bal zonder na te denken. Peel rent richting de bal. Peel schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Green probeert naar een medespeler te passen. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes met een sublieme pass. Patel is nu in balbezit. Patel schiet op doel. Harry bokst de bal weg.

87e minuut.
Muster raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King`s Lynn Hammers 39%, Harlow North 61%.
King`s Lynn Hammers - Harlow North 2:1