Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irlam Abbey Harlow North
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Cohen geeft een hoge lob. Jansen heeft problemen om de bal te vangen. Jansen passt de bal met de wreef. Patel is nu in balbezit. Patel schiet op doel. Constable bokst de bal weg.

8e minuut.
Perkins rent richting de bal. Toney onderschept slim de pass. Toney geeft de bal voor. Kowalski rent richting de bal. Kowalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irlam Abbey - Harlow North 1:0

30e minuut.
Wissa passt de bal met de wreef. Toney bereikt de bal nog maar net als eerste. Toney passt de bal zonder na te denken. Cohen rent richting de bal. Cohen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kelly geeft een hoge lob. Kowalski kopt de bal weg. Klungelig pakt Perkins de bal. Kowalski rent richting de bal. Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irlam Abbey 29%, Harlow North 71%.
Irlam Abbey - Harlow North 1:0

54e minuut.
Perkins geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cohen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gibson de bal. Gibson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Patel rent richting de bal. Willis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patel raakt geblesseerd tijdens het duel. Jordan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Patel springt en kopt de bal. Constable probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Webb passt de bal in één keer door. Huckerby is nu in balbezit. Huckerby geeft een lange en hoge pass. Patel rent richting de bal. Patel schiet op doel. Constable bokst de bal weg.

75e minuut.
Burke trapt de bal weg. Kelly kopt de bal weg. Daar is Holland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irlam Abbey 55%, Harlow North 45%.
Irlam Abbey - Harlow North 1:0