Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bromsgrove Park King`s Lynn Hammers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nethercott rent richting de bal. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nethercott begaat een overtreding. Nethercott krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevitt onderschept slim de pass. Trevitt passt de bal met de wreef. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Nethercott rent richting de bal. Nethercott met een sublieme pass. Trevitt met een sublieme pass. Gibbs-White bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevitt verovert de bal door een tackle van achteren. Trevitt passt de bal zonder na te denken. Nethercott is nu in balbezit. Nethercott geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Park - King`s Lynn Hammers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Park 38%, King`s Lynn Hammers 62%.
Bromsgrove Park - King`s Lynn Hammers 1:0

49e minuut.
Snow probeert naar een medespeler te passen. Trevitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel verovert de bal door een tackle van achteren. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Fletcher passt de bal in één keer door. Wand bereikt de bal nog maar net als eerste. Nethercott is nu in balbezit. Gibbs-White rent richting de bal. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher begaat een overtreding. Green is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barnes met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Farah de bal. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bromsgrove Park - King`s Lynn Hammers 1:1

74e minuut.
Fletcher met een sublieme pass. Peel is nu in balbezit. Henry is nu in balbezit. Peel verovert de bal door een tackle van achteren. Peel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Park - King`s Lynn Hammers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Park 43%, King`s Lynn Hammers 57%.
Bromsgrove Park - King`s Lynn Hammers 1:2