Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
King`s Lynn Hammers Poole Lane
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Muster geeft de bal voor. Bruce kopt de bal weg. Wand heeft problemen om de bal te vangen. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Green is nu in balbezit. Green passt de bal in één keer door. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel draait met de bal, schiet en ... Wallace probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn Hammers - Poole Lane 1:0

42e minuut.
Clapham geeft een hoge lob. Snow rent richting de bal. Snow probeert naar een medespeler te passen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green haalt uit met een fantastische trap. Cullen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn Hammers - Poole Lane 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King`s Lynn Hammers 48%, Poole Lane 52%.
King`s Lynn Hammers - Poole Lane 2:0

56e minuut.
Garnacho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meadows bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill onderschept slim de pass. Cole rent richting de bal. Cole schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
O`Neill raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kelly komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Clapham met de inworp. Green is nu in balbezit. Bruce legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bruce krijgt een gele kaart. Green raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Green neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn Hammers - Poole Lane 3:0

59e minuut.
Kelly passt de bal zonder na te denken. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole passt de bal in één keer door. Kelly is nu in balbezit. Kelly haalt uit met een fantastische trap. Harry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Wand geeft de bal voor. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher passt de bal met de wreef. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cornell rent richting de bal. Clapham verovert de bal door een tackle van achteren. Clapham probeert naar een medespeler te passen. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Snow met een snelle inworp. Green is nu in balbezit. Green passt de bal met de wreef. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King`s Lynn Hammers 42%, Poole Lane 58%.
King`s Lynn Hammers - Poole Lane 3:0