Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winchester Over 45`s Southend United FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Fighter rent richting de bal. Poe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fighter raakt geblesseerd tijdens het duel. Fighter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wharton bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winchester Over 45`s - Southend United FC 0:1

9e minuut.
Dalglish heeft problemen om de bal te vangen. Dalglish geeft een hoge lob. Waddlе probeert de bal met de borst te controleren. Bellingham is nu in balbezit. Bellingham geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Bellingham de bal onder controle te krijgen. Wharton is nu in balbezit. Patel onderschept slim de pass. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Page bereikt de bal nog maar net als eerste. Page met een sublieme pass. Poe speelt de bal door. Bright is nu in balbezit. Bright schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Patel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham verovert de bal door een tackle van achteren. Wharton bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharton schiet op doel. Curtis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winchester Over 45`s - Southend United FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winchester Over 45`s 55%, Southend United FC 45%.
Winchester Over 45`s - Southend United FC 0:2

50e minuut.
Fighter rent richting de bal. Fighter geeft een lange en hoge pass. Daar is Chiwome, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wharton bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winchester Over 45`s - Southend United FC 0:3

62e minuut.
Holt rent richting de bal. Holt speelt de bal door. Bellingham is nu in balbezit. Wharton bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Meghoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Meghoma probeert naar een medespeler te passen. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Page rent richting de bal. Page schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Klungelig pakt Fighter de bal. Page is nu in balbezit. Page passt de bal zonder na te denken. Bright is nu in balbezit. Bright schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Winchester Over 45`s - Southend United FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winchester Over 45`s 47%, Southend United FC 53%.
Winchester Over 45`s - Southend United FC 1:3