Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osos Fantásticos Tigres Repugnantes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


11e minuut.
Mascaró verovert de bal door een tackle van achteren. Sardá is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández González. Fernández González krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Sardá heeft problemen om de bal te vangen. Mallo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sardá. Sardá krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Pardeza met een sublieme pass. Fernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández González passt de bal in één keer door. Mallo rent richting de bal. Mallo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Ceniceros kan de bal niet met de borst controleren. Ceniceros geeft een hoge lob. Mascaró bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallo onderschept slim de pass. Mallo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Fernández González raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Llompart komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Fantásticos 51%, Tigres Repugnantes 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Osos Fantásticos - Tigres Repugnantes 0:0

51e minuut.
Llompart probeert naar een medespeler te passen. Pardeza is nu in balbezit. Pardeza probeert naar een medespeler te passen. Mallo is nu in balbezit. Mallo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Llompart de bal. Muñoz Pérez is nu in balbezit. Llompart verovert de bal door een tackle van achteren. Llompart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Fantásticos - Tigres Repugnantes 0:1

72e minuut.
Mallo is nu in balbezit. Llompart rent richting de bal. Sardá onderschept slim de pass. Mallo verovert de bal door een tackle van achteren. Mallo haalt uit met een fantastische trap. Vilaseca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Tido kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceniceros met de inworp. Daar is Feria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feria geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Fantásticos 58%, Tigres Repugnantes 42%.
Osos Fantásticos - Tigres Repugnantes 0:1