Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colibries Eternos Mineros Náuticos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Urraka rent richting de bal. Langarica rent richting de bal. Langarica met een sublieme pass. Daar is Sepúlveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sepúlveda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepúlveda speelt de bal door. Langarica rent richting de bal. Munúa verovert de bal door een tackle van achteren. Munúa haalt uit met een fantastische trap. Sota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Langarica probeert naar een medespeler te passen. Vía bereikt de bal nog maar net als eerste. Vía passt de bal met de wreef. Sepúlveda rent richting de bal. Sepúlveda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Urraka geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Antón bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvat speelt de bal door. Munúa rent richting de bal. Munúa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rodríguez Antón probeert naar een medespeler te passen. García Argüelles is nu in balbezit. García Argüelles geeft een hoge lob. Sepúlveda rent richting de bal. Sepúlveda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Langarica geeft de bal voor. García Fraile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vía maakt een afschuwelijke overtreding. Vía is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Klungelig pakt Munúa de bal. Munúa passt de bal met de wreef. Cerdá is nu in balbezit. Cardona onderschept slim de pass. Cardona haalt uit met een fantastische trap. Sota bokst de bal weg.

38e minuut.
Silva passt de bal in één keer door. Langarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Langarica probeert naar een medespeler te passen. Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepúlveda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colibries Eternos 57%, Mineros Náuticos 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colibries Eternos - Mineros Náuticos 0:0

54e minuut.
Daar is García Argüelles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munúa is nu in balbezit. Munúa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cardona de bal onder controle te krijgen. Cardona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is García Argüelles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Munúa passt de bal met de wreef. Cardona is nu in balbezit. Cardona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colibries Eternos - Mineros Náuticos 0:1

62e minuut.
Salvat passt de bal zonder na te denken. Olondris bereikt de bal nog maar net als eerste. Olondris met een sublieme pass. Daar is Cardona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cerdá geeft de bal voor. Inworp. Urraka met de inworp. Rodríguez Antón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Antón geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Sota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colibries Eternos - Mineros Náuticos 0:2

65e minuut.
Sepúlveda met een sublieme pass. Daar is Iraola Sagama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colibries Eternos - Mineros Náuticos 0:3

68e minuut.
Munúa probeert de bal aan de voet te houden. Urraka bereikt de bal nog maar net als eerste. Urraka passt de bal in één keer door. Munúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Munúa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
García Argüelles verovert de bal door een tackle van achteren. Olondris met een sublieme pass. Cardona is nu in balbezit. Munúa rent richting de bal. Munúa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Munúa geeft een lange en hoge pass. Salvat speelt de bal door. Munúa rent richting de bal. Munúa haalt uit met een fantastische trap. Cardona probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
García Argüelles onderschept slim de pass. Soriano Marco onderschept slim de pass. Soriano Marco passt de bal met de wreef. Cardona is nu in balbezit. Cardona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cerdá kan de bal niet met de borst controleren. Munúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Munúa passt de bal zonder na te denken. Cardona is nu in balbezit. Cardona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colibries Eternos 58%, Mineros Náuticos 42%.
Colibries Eternos - Mineros Náuticos 0:3