Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reyes Subterráneos Potros Espectaculares
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.3
matig Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Hernández Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde speelt de bal door. Gabiola rent richting de bal. Gabiola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Balboa is nu in balbezit. Balboa geeft een hoge lob. Abreu kan de bal niet met de borst controleren. Castaneda is nu in balbezit. Castaneda geeft de bal voor. Huertas bokst de bal weg. Colina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duque Gancedo verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Pérez geeft een hoge lob. Huertas bokst de bal weg.

20e minuut.
Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabiola onderschept slim de pass. Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Balboa rent richting de bal. Balboa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes Subterráneos - Potros Espectaculares 1:0

25e minuut.
Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Jordán verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Jordán met een sublieme pass. Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabiola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hernández Soto rent richting de bal. Díaz Neira verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castañeda. Díaz Neira wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Díaz Neira probeert naar een medespeler te passen. Balboa is nu in balbezit. Balboa passt de bal zonder na te denken. Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabiola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes Subterráneos 44%, Potros Espectaculares 56%.
Reyes Subterráneos - Potros Espectaculares 1:0

48e minuut.
Sánchez Pérez passt de bal met de wreef. Duque Gancedo speelt de bal door. Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabiola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes Subterráneos - Potros Espectaculares 2:0

62e minuut.
Segura probeert naar een medespeler te passen. Balboa heeft problemen om de bal te vangen. Balboa probeert naar een medespeler te passen. Gabiola is nu in balbezit. Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes Subterráneos - Potros Espectaculares 3:0

63e minuut.
Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda speelt de bal door. Abreu probeert naar een medespeler te passen. Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabiola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Balboa kopt de bal weg. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde probeert naar een medespeler te passen. Gabiola rent richting de bal. Gabiola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Colina probeert naar een medespeler te passen. Castañeda rent richting de bal. Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda onderschept slim de pass. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Colina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí speelt de bal door. Castañeda rent richting de bal. Castañeda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes Subterráneos - Potros Espectaculares 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes Subterráneos 51%, Potros Espectaculares 49%.
Reyes Subterráneos - Potros Espectaculares 3:1