Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monarcas Dulces Real Marin SDU
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
García Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino verovert de bal door een tackle van achteren. Estíbariz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cherubino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cherubino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Endika kopt de bal weg. Rekarte probeert naar een medespeler te passen. Fernández Cervera probeert de bal aan de voet te houden. Díaz Ruiz is nu in balbezit. Díaz Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cherubino met een sublieme pass. Expósito rent richting de bal. García Valle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Valle krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Cherubino rent richting de bal. Cherubino geeft een lange en hoge pass. Ruiz Férez rent richting de bal. Díaz Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Ruiz draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Grijalba passt de bal met de wreef. Praena rent richting de bal. Cuéllar is nu in balbezit. Praena verovert de bal door een tackle van achteren. Praena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monarcas Dulces - Real Marin SDU 0:1

29e minuut.
Rekarte rent richting de bal. Larrea García verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alcázar krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Tristante Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Tristante Oliva passt de bal met de wreef. Díaz Ruiz rent richting de bal. Díaz Ruiz draait met de bal, schiet en ... Montserrat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monarcas Dulces - Real Marin SDU 1:1

38e minuut.
Tristante Oliva probeert naar een medespeler te passen. Díaz Ruiz rent richting de bal. Estíbariz is nu in balbezit. Díaz Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bertomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertomeu geeft de bal voor. Solanes kopt de bal weg. Daar is Díaz Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Ruiz draait met de bal, schiet en ... Montserrat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monarcas Dulces 56%, Real Marin SDU 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monarcas Dulces - Real Marin SDU 1:1

48e minuut.
Larrea García bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrea García geeft een lange en hoge pass. Expósito heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Ruiz rent richting de bal. Díaz Ruiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monarcas Dulces - Real Marin SDU 2:1

56e minuut.
Estíbariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Estíbariz geeft een lange en hoge pass. Expósito bereikt de bal nog maar net als eerste. Expósito geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Monarcas Dulces - Real Marin SDU 3:1

82e minuut.
Daar is Fernández Cervera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Fernández rent richting de bal. García Fernández probeert naar een medespeler te passen. Díaz Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monarcas Dulces 50%, Real Marin SDU 50%.
Monarcas Dulces - Real Marin SDU 3:1