Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilutxos Real Burgos C.F.
451 Tactiek 424
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 28.7
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Encinas passt de bal met de wreef. Algorta is nu in balbezit. Algorta draait met de bal, schiet en ... Senouba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Razquin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tevenet is nu in balbezit. Tevenet speelt de bal door. Otero Bouzas is nu in balbezit. Otero Bouzas draait met de bal, schiet en ... Algorta probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Polo González met een snelle inworp. Otero Bouzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero Bouzas geeft de bal voor. Algorta is nu in balbezit. Algorta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilutxos 56%, Real Burgos C.F. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aguilutxos - Real Burgos C.F. 0:0

47e minuut.
Sotomayor met een snelle inworp. Klungelig pakt Encinas de bal. Met opzet legt Longhi zijn tegenspeler op de grond. Longhi krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Molinero verovert de bal door een tackle van achteren. Molinero passt de bal met de wreef. Algorta rent richting de bal. Algorta haalt uit met een fantastische trap. Razquin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilutxos - Real Burgos C.F. 0:1

66e minuut.
Encinas is nu in balbezit. Encinas met een sublieme pass. Algorta rent richting de bal. Otero Bouzas is nu in balbezit. Otero Bouzas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Parajón is nu in balbezit. Parajón met een sublieme pass. Rois is nu in balbezit. Gayol rent richting de bal. Gayol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Gayol is nu in balbezit. Molinero onderschept slim de pass. Tevenet heeft problemen om de bal te vangen. Rois is nu in balbezit. Rois schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilutxos 53%, Real Burgos C.F. 47%.
Aguilutxos - Real Burgos C.F. 0:1