Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Culturistas Agudos Mineros Rápidos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Bollaín met een sublieme pass. Klungelig pakt Basigalup de bal. Basigalup speelt de bal door. Cruzado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Culturistas Agudos - Mineros Rápidos 1:0

31e minuut.
Chumillas passt de bal met de wreef. Cruzado is nu in balbezit. Miñambres Pascual begaat een overtreding. Miñambres Pascual krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Chumillas rent richting de bal. Sánchez de la Calle is nu in balbezit. Chumillas maakt een afschuwelijke overtreding. Chumillas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culturistas Agudos 54%, Mineros Rápidos 46%.
Culturistas Agudos - Mineros Rápidos 1:0

61e minuut.
Pagés draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Pérez Muñoz trapt de bal weg. Jurado Molina heeft problemen om de bal te vangen. Jurado Molina geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Pérez Muñoz de bal. Pérez Muñoz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Duque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bollaín geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Magdalena rent richting de bal. Magdalena geeft een lange en hoge pass. Cachorro González heeft problemen om de bal te vangen. Cruzado rent richting de bal. Cruzado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Culturistas Agudos - Mineros Rápidos 2:0

79e minuut.
Magdalena rent richting de bal. Magdalena passt de bal zonder na te denken. Pérez Blanco is nu in balbezit. Cruzado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pérez Blanco met de inworp. Bollaín speelt de bal door. Pérez Muñoz is nu in balbezit. Morente onderschept slim de pass. Morente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pérez Blanco is nu in balbezit. Pérez Blanco geeft een lange en hoge pass. Morente rent richting de bal. Morente haalt uit met een fantastische trap. Cabrerizo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Pérez Muñoz de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Magdalena onderschept slim de pass. Magdalena speelt de bal door. Pérez Blanco rent richting de bal. Cruzado verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culturistas Agudos 47%, Mineros Rápidos 53%.
Culturistas Agudos - Mineros Rápidos 2:0