Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusanos Modernos Cohetes Perdedores
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tamames speelt de bal door. Montalbán heeft problemen om de bal te vangen. Losantos Omar rent richting de bal. Montalbán verovert de bal door een tackle van achteren. Montalbán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Cortijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Hierro verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Hierro passt de bal zonder na te denken. Escoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Modernos - Cohetes Perdedores 0:1

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. García Álvarez neemt de hoekschop. Klungelig pakt Cortijo de bal. Escoda rent richting de bal. Escoda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cortijo geeft de bal voor. Inworp. Asián met een snelle inworp. Ruiz Hierro is nu in balbezit. Ruiz Hierro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Andrés geeft een lange en hoge pass. López Prim heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Arévalo is nu in balbezit. Montalbán is nu in balbezit. Montalbán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Losantos Omar passt de bal zonder na te denken. Angeriz bereikt de bal nog maar net als eerste. García Álvarez begaat een overtreding. García Álvarez krijgt een gele kaart.

21e minuut.
García Álvarez passt de bal zonder na te denken. Ruiz Hierro is nu in balbezit. Ruiz Hierro speelt de bal door. Escoda is nu in balbezit. Escoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Asián geeft een lange en hoge pass. Losantos Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Hierro is nu in balbezit. Ruiz Hierro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
García Álvarez met een sublieme pass. Daar is Ruiz Hierro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Hierro speelt de bal door. Escoda is nu in balbezit. Escoda schiet op doel. Hortal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Angeriz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Hierro rent richting de bal. Matabuena rent richting de bal. Ruiz Hierro verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Hierro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Modernos 62%, Cohetes Perdedores 38%.
Gusanos Modernos - Cohetes Perdedores 0:1

48e minuut.
Treviño probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Hierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Hierro is nu in balbezit. Ruiz Hierro draait met de bal, schiet en ... Hortal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Atxábal met een harde bal richting middenveld. Matabuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Matabuena geeft een lange en hoge pass. Montalbán rent richting de bal. Montalbán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Inworp. García Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruiz Hierro is nu in balbezit. Ruiz Hierro haalt uit met een fantastische trap. Escoda krijgt zijn hoofd ertegen. Hortal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Angeriz is nu in balbezit. Klungelig pakt García Álvarez de bal. García Álvarez passt de bal met de wreef. Escoda is nu in balbezit. Escoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Modernos 57%, Cohetes Perdedores 43%.
Gusanos Modernos - Cohetes Perdedores 0:1