Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pedruscos Pudientes Energúmenos Rápidos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Romualdo kopt de bal weg. Hodas heeft problemen om de bal te vangen. López Rekarte bereikt de bal nog maar net als eerste. López Rekarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Pudientes - Energúmenos Rápidos 0:1

12e minuut.
Mario is nu in balbezit. Corripio is nu in balbezit. Corripio passt de bal in één keer door. Ferreira rent richting de bal. Ferreira schiet op doel. Pérez Mejías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hodas passt de bal met de wreef. Mario heeft problemen om de bal te vangen. López Rekarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Doblas Santana is nu in balbezit. Doblas Santana haalt uit met een fantastische trap. Azaña bokst de bal weg.

23e minuut.
Pérez Roldán geeft de bal voor. Romualdo is nu in balbezit. López Rekarte onderschept slim de pass. López Rekarte haalt uit met een fantastische trap. Azaña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Pudientes - Energúmenos Rápidos 0:2

25e minuut.
García García rent richting de bal. Arbeloa Coca begaat een overtreding. García García raakt geblesseerd tijdens het duel. Huergo met een snel genomen vrije trap. Vílchez kopt de bal weg. Pareja probeert naar een medespeler te passen. Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Pareja rent richting de bal. Pareja geeft een hoge lob. Rekarte kopt de bal weg. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedruscos Pudientes 56%, Energúmenos Rápidos 44%.
Pedruscos Pudientes - Energúmenos Rápidos 0:2

52e minuut.
Doblas Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. López Rekarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Doblas Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. López Rekarte bereikt de bal nog maar net als eerste. López Rekarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Argüelles geeft de bal voor. García García rent richting de bal. García García met een sublieme pass. Daar is López Rekarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Rekarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Pudientes - Energúmenos Rápidos 0:3

58e minuut.
Romualdo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Rodríguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doblas Santana is nu in balbezit. Doblas Santana geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vílchez geeft een lange en hoge pass. Inworp. López Rodríguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doblas Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Doblas Santana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. López Rekarte is nu in balbezit. López Rekarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Pudientes - Energúmenos Rápidos 0:4

62e minuut.
Largo Carazo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreira onderschept slim de pass. Corripio bereikt de bal nog maar net als eerste. Corripio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mario probeert naar een medespeler te passen. Pareja geeft een hoge lob. Ferreira rent richting de bal. Ferreira draait met de bal, schiet en ... Pérez Mejías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Pudientes - Energúmenos Rápidos 1:4

72e minuut.
Argüelles speelt de bal door. Doblas Santana is nu in balbezit. Doblas Santana passt de bal met de wreef. López Rekarte is nu in balbezit. López Rekarte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mario raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alcázar komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Alcázar rent richting de bal. García García bereikt de bal nog maar net als eerste. Doblas Santana speelt de bal door. López Rekarte is nu in balbezit. López Rekarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Pudientes - Energúmenos Rápidos 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedruscos Pudientes 53%, Energúmenos Rápidos 47%.
Pedruscos Pudientes - Energúmenos Rápidos 1:5