Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzados Galantes Monarcas de España
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Urkiola probeert naar een medespeler te passen. Longo is nu in balbezit. Longo passt de bal met de wreef. Merino González is nu in balbezit. Merino González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzados Galantes - Monarcas de España 1:0

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arenas met een harde bal richting middenveld. Longo kopt de bal weg. Ugarte is nu in balbezit. Ugarte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cuesta Ferreiro kopt de bal weg. Longo rent richting de bal. Longo probeert naar een medespeler te passen. Merino González rent richting de bal. Merino González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzados Galantes - Monarcas de España 2:0

27e minuut.
Negro passt de bal in één keer door. Daudé probeert de bal aan de voet te houden. Mols is nu in balbezit. Longo bereikt de bal nog maar net als eerste. Longo draait met de bal, schiet en ... Montaña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Sanz Cordón geeft de bal voor. Inworp. Roiz met de inworp. Longo bereikt de bal nog maar net als eerste. Longo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Merino González speelt de bal door. Longo rent richting de bal. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Longo onderschept slim de pass. Longo schiet op doel. Montaña bokst de bal weg. Merino González bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino González draait met de bal, schiet en ... Montaña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzados Galantes - Monarcas de España 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzados Galantes 43%, Monarcas de España 57%.
Cruzados Galantes - Monarcas de España 3:0

48e minuut.
Cuesta Ferreiro is nu in balbezit. Negro verovert de bal door een tackle van achteren. Negro passt de bal met de wreef. Ugarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzados Galantes - Monarcas de España 3:1

86e minuut.
Negro geeft een lange en hoge pass. Matute speelt de bal door. Iriguíbel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ugarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Galera Alfaro kopt de bal weg. Negro is nu in balbezit. Urkiola begaat een overtreding. Urkiola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzados Galantes 44%, Monarcas de España 56%.
Cruzados Galantes - Monarcas de España 3:1