Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzados Galantes Conejos Obesos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Igoa onderschept slim de pass. Igoa passt de bal met de wreef. Manga is nu in balbezit. Manga haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Vilchez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Torres Ruiz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdivieso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Longo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longo draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Matute is nu in balbezit. Igoa verovert de bal door een tackle van achteren. Igoa probeert naar een medespeler te passen. Muiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Muiño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzados Galantes - Conejos Obesos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzados Galantes 39%, Conejos Obesos 61%.
Cruzados Galantes - Conejos Obesos 0:1

54e minuut.
Muiño passt de bal in één keer door. Manga bereikt de bal nog maar net als eerste. Atencia is nu in balbezit. Manga onderschept slim de pass. Manga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Inworp. Matute met de inworp. Cuesta Ferreiro heeft problemen om de bal te vangen. Igoa speelt de bal door. Muiño met een sublieme pass. Rodríguez Vilchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Barrachina probeert de bal aan de voet te houden. Raudona bereikt de bal nog maar net als eerste. Roiz speelt de bal door. Cadavieco rent richting de bal. Cadavieco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Leonardo controleert de bal met de borst. Leonardo geeft een hoge lob. Longo is nu in balbezit. Chuliá verovert de bal door een tackle van achteren. Chuliá geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Manga is nu in balbezit. Atencia geeft de bal voor. Cadavieco kopt de bal weg. Roiz is nu in balbezit. Roiz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzados Galantes 62%, Conejos Obesos 38%.
Cruzados Galantes - Conejos Obesos 0:1