Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cenutrios en Paro Burros Furiosos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Peón kan de bal niet met de borst controleren. Pesquera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peón. Peón krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Peón passt de bal zonder na te denken. Aurrekoetxea rent richting de bal. Aurrekoetxea met een sublieme pass. Pesquera is nu in balbezit. Pesquera geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Peón is nu in balbezit. Peón passt de bal met de wreef. Adame rent richting de bal. Gracia Julián verovert de bal door een tackle van achteren. Gracia Julián draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cenutrios en Paro - Burros Furiosos 1:0

45e minuut.
Gutiérrez Hernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Borbalán rent richting de bal. Fernández Borbalán met een sublieme pass. Gracia Julián is nu in balbezit. Gracia Julián haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cenutrios en Paro 40%, Burros Furiosos 60%.
Cenutrios en Paro - Burros Furiosos 1:0

47e minuut.
Pesquera speelt de bal door. Cerdá rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Granero. Cerdá raakt geblesseerd tijdens het duel. Aurrekoetxea komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Larios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cenutrios en Paro - Burros Furiosos 1:1

50e minuut.
Gutiérrez Hernández kan de bal niet met de borst controleren. Pesquera is nu in balbezit. Gutiérrez Hernández tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutiérrez Hernández krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Adame geeft een hoge lob. Gutiérrez Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pesquera. Gutiérrez Hernández raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Fernández Borbalán met de inworp. Vergara rent richting de bal. Aurrekoetxea begaat een overtreding. Vergara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vergara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Cenutrios en Paro - Burros Furiosos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cenutrios en Paro 35%, Burros Furiosos 65%.
Cenutrios en Paro - Burros Furiosos 2:1