Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búfalos Brillantes Cenutrios en Paro
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Amorín geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez de Arcaya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pieras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieras geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Larios trapt de bal weg van het doel. Leal kopt de bal weg. Amorín is nu in balbezit. Miraut verovert de bal door een tackle van achteren. Miraut schiet op doel. Larios bokst de bal weg.

8e minuut.
Martínez Escamilla verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Escamilla passt de bal zonder na te denken. Leal is nu in balbezit. Leal schiet op doel. Pieras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Búfalos Brillantes - Cenutrios en Paro 1:0

20e minuut.
Martínez Escamilla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pieras. Martínez Escamilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martínez Escamilla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gracia Julián rent richting de bal. Gracia Julián schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Domenech Ceballos verovert de bal door een tackle van achteren. Domenech Ceballos geeft een hoge lob. Vindel heeft problemen om de bal te vangen. Gracia Julián onderschept slim de pass. Gracia Julián draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Búfalos Brillantes - Cenutrios en Paro 1:1

38e minuut.
Miraut probeert naar een medespeler te passen. Pieras heeft problemen om de bal te vangen. Gracia Julián is nu in balbezit. Gracia Julián schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búfalos Brillantes 40%, Cenutrios en Paro 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Búfalos Brillantes - Cenutrios en Paro 1:1

60e minuut.
Pieras is nu in balbezit. Miraut rent richting de bal. Pieras is nu in balbezit. Miraut rent richting de bal. Miraut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Suárez Rivas probeert naar een medespeler te passen. Álvarez de Arcaya bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guzón. Guzón krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Daar is Pieras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gracia Julián is nu in balbezit. Suárez Rivas maakt een afschuwelijke overtreding. Suárez Rivas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búfalos Brillantes 57%, Cenutrios en Paro 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Búfalos Brillantes - Cenutrios en Paro 1:1