Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorros Infames Lobos Rimbombantes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nieto niet meer kan verder spelen. Ledesma komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Cesar geeft een lange en hoge pass. Daar is Igoroin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Prendes is nu in balbezit. Díaz Prendes draait met de bal, schiet en ... Ledesma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tabeirós is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Klungelig pakt Polo de bal. Rodríguez Antón bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco onderschept slim de pass. González Gómez is nu in balbezit. González Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pérez Olivero rent richting de bal. Cesar onderschept slim de pass. Cesar geeft de bal voor. Díaz Prendes rent richting de bal. Díaz Prendes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Rodríguez Antón geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Chacón de bal onder controle te krijgen. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona schiet op doel. Rodríguez Costa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Esperanza onderschept slim de pass. Martín Esperanza passt de bal met de wreef. Díaz Prendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Prendes haalt uit met een fantastische trap. Ledesma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Infames - Lobos Rimbombantes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Infames 56%, Lobos Rimbombantes 44%.
Zorros Infames - Lobos Rimbombantes 0:1

49e minuut.
Tabeirós passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Solla de bal onder controle te krijgen. Díaz Prendes is nu in balbezit. Díaz Prendes schiet op doel. Ledesma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Infames - Lobos Rimbombantes 0:2

53e minuut.
Chacón passt de bal met de wreef. Cardona rent richting de bal. Cardona passt de bal met de wreef. Pérez Olivero is nu in balbezit. Pérez Olivero haalt uit met een fantastische trap. de las Cuevas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Cardona probeert naar een medespeler te passen. Pérez Olivero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olivé. Olivé krijgt een gele kaart.

69e minuut.
González Gómez passt de bal in één keer door. Chacón rent richting de bal. Chacón passt de bal zonder na te denken. Díaz Prendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Prendes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco passt de bal zonder na te denken. Galera bereikt de bal nog maar net als eerste. Nillos verovert de bal door een tackle van achteren. Nillos passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cesar rent richting de bal. Cesar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Díaz Prendes de bal. González Gómez rent richting de bal. González Gómez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Infames 46%, Lobos Rimbombantes 54%.
Zorros Infames - Lobos Rimbombantes 0:2